4,19

LoofCo bad en douche sponzen zijn vakkundig met de hand gemaakt in Egypte. De sponzen zijn een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor washandjes. De Bath-Time Loofah past netjes in de hand en wanneer ondergedompeld in water zwelt deze op tot een zachte, sponsachtige en flexibele pad. De Loofah spons heeft een schurende werking wanneer de spons droog is, wat handig kan zijn wanneer je wilt scrubben. De pad gaat maanden mee en kan, wanneer versleten, worden gecomposteerd. Elke pad heeft een handige katoenen ophanglus. Afgevlakt voor transport om ruimte te besparen.

12 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Loofah Bad en douche spons:
-In de vorm van een hart
-Gaat maanden mee en kan daarna gecomposteerd worden
-Biologisch afbreekbaar alternatief voor washandjes
-Vegan
-Handgemaakt in Egypte

Onderhoud
Spoel de spons goed met water voor het eerste gebruik. Na elk gebruik wring je de spons uit en kun je deze ophangen met de katoenen lus. Was de spons af en toe met de hand of in de wasmachine om er lang plezier van te hebben.

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
De loofah-plant is een krachtig groeiende plant uit de komkommerfamilie. Dit product is gemaakt van de vrucht van deze plant en is dus 100% natuurlijk. De producten van LoofCo worden gemaakt van duurzame grondstoffen. LoofCo ondersteunt traditionele vaardigheden in het productieland en zorgt tegelijkertijd voor eerlijke lonen. Bovendien zijn de producten van LoofCo plasticvrij.