3,94

Camelina olie is een sterke natuurlijke antioxidant met een ongelofelijk hoog gehalte aan vitamine E en omega-3 – heerlijk voor haarbehandelingen en acnebestrijdende huidverzorging.

5 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Camelina olie wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt in Europa en Noord-Amerika, en is een ongelooflijk veelzijdige olie voor meerdere doeleinden. Bij gebruik in cosmetische toepassingen is camelina olie een effectieve natuurlijke verzachter, die de huid hydrateert en glad maakt.
Het bevat ook een zeer hoog percentage vitamine E, waardoor het een krachtige antioxidant is die helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, maar ook helpt bij het verminderen van de vorming en het verschijnen van dingen zoals littekens en striae.
Omdat het van nature ontstekingsremmend is, kan camelina olie effectief worden gebruikt als cosmetisch ingrediënt voor huidverzorgingsproducten zoals face-wash, cremés, lotions en lipbalsems. De olie kan helpen bij de bestrijding van acne. Camelina olie wordt vaak gebruikt als een warme olie haarbehandeling, waardoor het haar gevoed, glanzend en glad word.

In het kort
Camelina olie koudgeperst 100ml – Anaé bio
-Biologisch en koudgeperst
-Geproduceerd in Frankrijk
-Inhoud: 100ml
-100% natuurlijk: geen chemische toevoegingen, parfum of kleurstoffen

Ingrediënten Camelina olie koudgeperst 100ml – Anaé bio
100% biologische koudgeperste Camelina olie

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
Anaé

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Deze koudgeperste Camelina olie is gemaakt van enkel biologische ingrediënten. Goed voor jou én voor de aarde!