12,50

Dit bijzondere elixer is ontwikkeld door Blue Earth. Blue Earth is een bedrijf dat zich inzet om de balans op aarde te herstellen door waterbehandelingen op het niveau van de kwantumfysica te ontwikkelen en beschikbaar te maken voor bedrijven en particulieren die hetzelfde voor ogen hebben.

1 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Blue Earth Elixer is speciaal behandeld water dat haar natuurlijke zuiverheid, kracht en potentie heeft terug gekregen. Door de behandelingen die het water met de natuurlijke methoden van Blue Earth heeft ondergaan komt de oerkracht weer terug in het water. Dit zuivere en krachtige water is na de behandeling van Blue Earth verder verrijkt met zuurstof waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam nog verder wordt ondersteund. Blue Earth Elixer verlegd grenzen als het gaat om herstel op holistische wijze. Vanwege de kracht van het elixer is er weinig van nodig om effect te bereiken.

Aanbevolen dosering
1 à 2 maal per dag 125 ml. 

Gevitaliseerd, levenskrachtig water
Blue Earth Elixer heeft een zeer hoge waarde van energie. De levenskracht in het Blue Earth Elixer geeft in metingen aan een boviswaarde van >199.000 te hebben.

Stralingsvrij
Heel bijzonder aan Blue Earth Elixer is dat radiëstetische metingen laten zien dat de stralingswaarde van Blue Earth Elixer op nul ligt, wat zoveel inhoud dat alle vormen van straling volledig uit het water zijn verwijderd. Deze straling blijkt er na de speciale behandeling van het water ook niet meer in terug te komen. Blue Earth Elixer is daarom ook uitermate geschikt voor stralingsgevoelige mensen.

pH-geoptimaliseerd water
De pH-waarde van Blue Earth Elixer is ideaal voor het ondersteunen van gezondheid en vitaliteit. De pH-waarde van Blue Earth Elixer ligt op 7.98. Het water is licht basisch waardoor het goed in staat is om het lichaam te ontdoen van verzurende en daardoor ziekteverwekkende bestanddelen die een gezonde balans of herstelprocessen kunnen verstoren.

Ingrediënten Blue Earth Elixer
100% natuurlijk behandeld water

Over de fabrikant
Blue Earth is gevestigd in Maastricht. Een team van enthousiaste medewerkers met een hart voor een blauwe aarde zorgt voor de ontwikkeling en verspreiding van producten die uit Blue Earth voort komen.

Het is de visie van Blue Earth om het water op aarde en de bijbehorende natuur weer haar natuurlijke balans terug te geven. Door gebruik te maken van de kennis uit de kwantumfysica maakt Blue Earth het mogelijk om de harmonie en balans in het water en daardoor in de natuur te herstellen.

Blue Earth
Limmelderweg 2
6222 PB Maastricht

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een gezondere wereld. Blue Earth wil de aarde haar natuurlijke balans terug geven, mede middels een product zoals dit. Bovendien is dit product plasticvrij! Goed voor jou én voor de aarde.