Amandelchocolade met vanille
Deze overheerlijke pure chocolade met een vleugje vanille is het perfecte verantwoorde tussendoortje.
Benodigdheden
Ingrediënten
- 50 gram Cacaoboter
- 33 gram Cacaomassa
- 30 gram Cacaopoeder
- 60 gram Dadelstroop
- 90 gram Amandelen Gemalen
- 1 vleugje(s) Vanillepoeder
Instructies
- Smelt de cacaoboter en cacaomassa in een smeltpannetje.
- Voeg de dadelstroop toe aan het mengsel.
- Maak met de koffiemolen meel van de amandelen.
- Voeg het amandelmeel samen met het cacaopoeder toe aan de cacaoboter en de cacaomassa. Voeg ook het vanillepoeder toe aan het mengsel en roer goed totdat alles is opgelost.
- Giet het mengsel in een mal naar keuze, of giet het mengsel over bakpapier.
- Zet het een half uurtje in de vriezer en je hebt je eigen overheerlijke verantwoorde chocolade!
Is jouw creatie geslaagd?Maak een foto van je creatie en vermeld @gaiagoodsnl of tag #gaiagoods!