Rabarber muffins

Deze overheerlijke vegan rabarbermuffins zijn ook nog eens volledig glutenvrij en verantwoord gezoet.
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 6 muffins

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Maal de amandelen met je koffiemolen of gebruik amandelmeel. Laat ondertussen de kokosolie smelten.
  • Voeg het boekweitmeel, amandelmeel, bakpoeder, baking soda, kaneel, gember en Keltisch zeezout toe aan een schaal en meng het goed.
  • Voeg de amandelmelk, kokosolie, dadelstroop en appelciderazijn toe aan de mix.
  • Snij de rabarber in kleine stukjes en voeg ze toe aan je mix.
  • Voeg de mix toe aan cupcakevormpjes toe en plaats het ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden celcius.
  • Na ongeveer 20 minuutjes zijn jouw muffins klaar, smakelijk!
Trefwoord Boekweit, Dadelstroop, Glutenvrij, Plantaardig, Rabarber, Vegan
Is jouw creatie geslaagd?Maak een foto van je creatie en vermeld @gaiagoodsnl of tag #gaiagoods!