Handige weetjes
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Zie je een rood klokje naast een productnaam? Die producten dien je vóór dinsdag te bestellen.
-Benieuwd naar de ingrediënten? Klik op het oogje om dan de ingrediënten te bekijken.
Veel plezier met het kijken tussen de vlees- en kaas-vervangers!
Asian Tempeh – Bumi bio Biologisch geproduceerd Gefermenteerde LUPINEbonen, water, entcultuur, zonnebloemolie, tomaat, LUPINEsaus, (water, LUPINEbonen, Zeezout), dadels, gember, SESAMpasta, citroensap, tomatenpuree, ui, komijnzaad, KORIANDERzaad, zeezout, guargom, cayenne peper, Knoflook. Eiwitrijke tempeh op basis van Franse lupine bonen, 100% biologisch en lokaal geproduceerd met respect voor mens, dier & milieu. De bonen worden op eeuwenoude Indonesische wijze gefermenteerd en zo omgetoverd tot een voedzame lekkernij die je in vrijwel elk… Lees meer (+) Eiwitrijke tempeh op basis van Franse lupine bonen, 100% biologisch en lokaal geproduceerd met respect voor mens, dier & milieu. De bonen worden op eeuwenoude Indonesische wijze gefermenteerd en zo omgetoverd tot een voedzame lekkernij die je in vrijwel elk gerecht kan gebruiken. De tempeh is al kort gebakken en op smaak gebracht met een huisgemaakte Aziatische marinade. Je hoeft het alleen nog 3-5 minuten te verhitten in de pan of oven. Snel, gezond & lekker! Lees minder (-) | ||
Burger rode biet 150g – Soto bio Biologisch geproduceerd Bieten* (46%), HAVERvlokken* (14%), HAVER* (11%), uien*, rozijnen*, zonnebloemolie*, aardappelvlokken*, lijnzaadmeel*, citroensap*, bietensap* (2%), zeezout, specerijen*. Deze burger van Soto is gemaakt van maar liefst 46% bieten, aangevuld met haver voor een lekkere bite. Dat zorgt voor een speciale smaakbeleving! Een lekkere vegan burger voor bij het diner of als lunch, gemaakt met slechts enkele ingrediënten… Lees meer (+) Deze burger van Soto is gemaakt van maar liefst 46% bieten, aangevuld met haver voor een lekkere bite. Dat zorgt voor een speciale smaakbeleving! Een lekkere vegan burger voor bij het diner of als lunch, gemaakt met slechts enkele ingrediënten. Verwarm in de oven of pan. Lees minder (-) | ||
Champignonburgers 2st. – Soto bio Biologisch geproduceerd Champignons (43%), uien, HAVERrvlokken (12%), HAVER (10%), aardappelvlokken, zonnebloemolie, lijnzaadmeel, zeezout, peterselie, uienpoeder, peper. Deze champignonburgers van Soto zijn gemaakt van maar liefst 43% champignons, aangevuld met haver voor een lekkere bite. Dat zorgt voor een speciale smaakbeleving! Een lekkere vegan burger voor bij het diner of als lunch, gemaakt met slechts enkele ingrediënten… Lees meer (+) Deze champignonburgers van Soto zijn gemaakt van maar liefst 43% champignons, aangevuld met haver voor een lekkere bite. Dat zorgt voor een speciale smaakbeleving! Een lekkere vegan burger voor bij het diner of als lunch, gemaakt met slechts enkele ingrediënten. Verwarm in de oven of in de pan. Lees minder (-) | ||
Deze Griekse yoghurt kokos variant is gemaakt van kokos uit Sri Lanka en heeft een volle smaak. Je geniet elk moment van de dag van Noomi: in de ochtend, avond, als tussendoortje of als ingrediënt in je baksels.
Deze yoghurt is… Lees meer (+) Deze Griekse yoghurt kokos variant is gemaakt van kokos uit Sri Lanka en heeft een volle smaak. Je geniet elk moment van de dag van Noomi: in de ochtend, avond, als tussendoortje of als ingrediënt in je baksels.
Deze yoghurt is helaas wel verpakt in een plastic verpakking - zodra hier een alternatief voor gevonden is, zal een plasticvrije variant deze yoghurt vervangen.
Lees minder (-) | ||
Deze kokos variant is gemaakt met maar liefst 97% kokos uit Sri Lanka! Je geniet elk moment van de dag van Noomi: in de ochtend, avond, als tussendoortje of als ingrediënt in je baksels.
Deze yoghurt is helaas wel verpakt in… Lees meer (+) Deze kokos variant is gemaakt met maar liefst 97% kokos uit Sri Lanka! Je geniet elk moment van de dag van Noomi: in de ochtend, avond, als tussendoortje of als ingrediënt in je baksels.
Deze yoghurt is helaas wel verpakt in een plastic verpakking - zodra hier een alternatief voor gevonden is, zal een plasticvrije variant deze yoghurt vervangen. Lees minder (-) | ||
Delicato – Vegan Deli bio Biologisch geproduceerd Water, kokosolie*, zetmeel* (mais*, tapioca*), erwteneiwit* 2,9%, verdikkingsmiddelen (xantaangom, johannesbroodpitmeel), zeezout, zeewier (Phymatolithon calcareum), citroensap*, fruit-en groenteconcentraat*. Deze vegan "mozarella"-kaas is koud te gebruiken als beleg tussen een broodje. De kaas laat zich gemakkelijk verwerken in warme gerechten lasagna, quiche, als topping op pizza, etc. en deze smelt mooi in zijn geheel. | ||
Falafel Nuggets – Florentin bio Biologisch geproduceerd Gekookte kikkererwten* (42 %), tofu* (gekookte SOJAbonen*, water), rijstvlokken*, ui*, zonnebloemolie*, SOJAvezels*, maïszetmeel*, peterselie*, SESAMzaad*, zeezout, kruiden*, voedingszuur: citroenzuur. Ambachtelijk gerecht met verse kruiden. Biologisch, glutenvrij en overheerlijk! Doe ze 5 tot 7 minuutjes in de oven of grill, of bak ze in 2 minuten gaar op 180ºC in de friteuse. | ||
Falafel tamruc – Florentin bio Biologisch geproduceerd Gewelde KIKKERERWTEN, 63%, uien, dadels 7%, rozijnen 7%, peterselie, basilicum 4%, zonnebloemolie, knoflook, zeezout, xhanthaan gom, chilipepers. Onze biologische tamruc Falafel ballen zijn gemaakt volgens een traditioneel recept en bevatten onder andere kikkererwten, uien, peterselie en knoflook als hoofdingrediënten. Serveer een heerlijk complete maaltijd door een pita brood te vullen met een aantal Falafel ballen, gegarneerd met… Lees meer (+) Onze biologische tamruc Falafel ballen zijn gemaakt volgens een traditioneel recept en bevatten onder andere kikkererwten, uien, peterselie en knoflook als hoofdingrediënten. Serveer een heerlijk complete maaltijd door een pita brood te vullen met een aantal Falafel ballen, gegarneerd met salades en sauzen. Lees minder (-) | ||
Falafelballetjes – Florentin bio Biologisch geproduceerd KIKKERERWTEN 70%, Uien 12%, Peterselie 10%, Zeezout, Knoflook, Komijn, Zonnebloemolie, Xanthaangom. De meest populaire snack uit het Midden-Oosten. Onze biologische Falafel ballen zijn gemaakt volgens een traditioneel recept en bevatten onder andere kikkererwten, uien, peterselie en knoflook als hoofdingrediënten. Serveer een heerlijk complete maaltijd door een pita brood te vullen met… Lees meer (+) De meest populaire snack uit het Midden-Oosten. Onze biologische Falafel ballen zijn gemaakt volgens een traditioneel recept en bevatten onder andere kikkererwten, uien, peterselie en knoflook als hoofdingrediënten. Serveer een heerlijk complete maaltijd door een pita brood te vullen met een aantal Falafel ballen, gegarneerd met salades en sauzen. Lees minder (-) | ||
Groente quinoa nuggets 195g – Soto bio Biologisch geproduceerd Champignons (43%), uien, HAVERrvlokken (12%), HAVER (10%), aardappelvlokken, zonnebloemolie, lijnzaadmeel, zeezout, peterselie, uienpoeder, peper. Heerlijke mini burger gemaakt van groenten en quinoa met zonnebloempitten. Aan het schilderachtige Chiem-meer in Bad Endorf zorgvuldig met de hand gemaakt. Voor de échte fijnproevers! | ||
Groente quinoa sticks 170g – Soto bio Biologisch geproduceerd Champignons (43%), uien, HAVERrvlokken (12%), HAVER (10%), aardappelvlokken, zonnebloemolie, lijnzaadmeel, zeezout, peterselie, uienpoeder, peper. Met deze Groente Quinoa sticks van Soto zet je in een handomdraai een voedzame, vegan maaltijd op tafel. De sticks zijn gemaakt op basis van quinoa en bruine rijst en worden op smaak gebracht met lekker veel groente. Een goede… Lees meer (+) Met deze Groente Quinoa sticks van Soto zet je in een handomdraai een voedzame, vegan maaltijd op tafel. De sticks zijn gemaakt op basis van quinoa en bruine rijst en worden op smaak gebracht met lekker veel groente. Een goede combinatie met gebakken aardappels of een salade. Ook lekker op de barbecue of als borrelhapje! Lees minder (-) | ||
Groenteburger met rode linzen 160g – Soto bio Biologisch geproduceerd Rode linzen* (25%), water, pompoen* (11%), maisgrutten*, zonneploempitten* (7%), prei* (6%), aardappels* (6%), uien* (6%), aardappelvlokken*, wortelen* (5%), specerijen*, zeezout, zonnebloemolie*. Deze burgers van Soto zijn gemaakt op basis van rode linzen en pompoen en zitten boordevol zonnebloempitten. | ||
Hennep – zoete aardappel balletjes 180g – Soto bio Biologisch geproduceerd Zoete aardappelen (22%), quinoa (22%), courgettes, uien, wortelen, Kikkererwtenmeel, maisgrutten, zonnebloempitten, zonnebloemolie, hennepzaad (2%), chiazaad (2%), citroensap, zeezout, rucola, specerijen, citroenolie. Lekkere plantaardige balletjes op basis van hennep en zoete aardappel. | ||
Hennepburger zeewier 150g – De Hobbit bio Biologisch geproduceerd Gekookte pandanrijst*, wortelen*, prei*, gepelde hennep*(10,1%), uien*, zonnebloemolie*, rijstvlokken*, rijstzetmeel*, geweekte dulse*(3,8%), erwteneiwit*, zeezout, gedroogde dragon*, zwarte peper*, spirulina*. * = Biologisch Vleesvervangende burgers zonder soja. Om eindeloos mee te variëren. Op een broodje, bij de maaltijd, als tussendoortje. Opwarmen zonder vetstof op de grill (3-5 minuten), bakken met een klein beetje vetstof in een pan (ca. 3 minuten per kant), eventueel… Lees meer (+) Vleesvervangende burgers zonder soja. Om eindeloos mee te variëren. Op een broodje, bij de maaltijd, als tussendoortje. Opwarmen zonder vetstof op de grill (3-5 minuten), bakken met een klein beetje vetstof in een pan (ca. 3 minuten per kant), eventueel ook in de oven of friteuse Lees minder (-) | ||
Indian Tempeh – Bumi bio Biologisch geproduceerd Gefermenteerde LUPINEbonen, water, entcultuur, tomaat, zonnebloemolie, tomatenpuree, citroensap, ui*, oregano, rijststroop, zeezout, paprikapoeder (gerookt), CACAO, Komijnzaad, Cayenne peper, Knoflook. Gefermenteerde LUPINEbonen, water, entcultuur, zonnebloemolie, Tomaat, kokosmelk, Gember, Citroensap, Zeezout, Ui, KORIANDERzaad, Rijststroop, Venkelzaad, MOSTERDzaad, Komijnzaad, Fenegriek, Kurkuma, Guargom, Cayenne peper, Knoflook. | ||
Intense – Vegan Deli bio Biologisch geproduceerd Water, kokosolie *, zetmeel * (maïs *, tapioca *), erwtenproteïne * (2,9%), verdikkingsmiddel (xanthaangom, johannesbroodpitmeel), zeewier, zeewier (Phymatolithon calcareum), specerijen *, citroensap *, groente- en fruitconcentraat *. Deze vegan kaas heeft een lekker sterke smaak en is koud te gebruiken als beleg tussen een broodje. De kaas laat zich gemakkelijk verwerken in warme gerechten lasagna, quiche, als topping op pizza, etc. en deze smelt mooi in zijn… Lees meer (+) Deze vegan kaas heeft een lekker sterke smaak en is koud te gebruiken als beleg tussen een broodje. De kaas laat zich gemakkelijk verwerken in warme gerechten lasagna, quiche, als topping op pizza, etc. en deze smelt mooi in zijn geheel. Lees minder (-) | ||
Italiaanse falafel 200g – La Vie est Belle bio Biologisch geproduceerd Gewelde kikkererwten, ui, paprika, ongeharde zonnebloemolie, tomaat marinade (water, gedehydrateerde tomaten [3,2%], ongeharde zonnebloemolie, citroensap, look, maïsstroop, zeezout, oregano), basilicum (3,4%), maïszetmeel, chiazaad, look, tomatenpuree (1,1%), zeezout, zwarte peper. Deze Falafel Italian wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, met als resultaat een heerlijk product met frisse smaken van tomaat en basiicum. Door zijn kleine vorm kan hij perfect gebruikkt worden als vulling in een wrap, als borrelhapje, in een salade… Lees meer (+) Deze Falafel Italian wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, met als resultaat een heerlijk product met frisse smaken van tomaat en basiicum. Door zijn kleine vorm kan hij perfect gebruikkt worden als vulling in een wrap, als borrelhapje, in een salade of als component in een volwaardige maaltijd. Frituur: 1-2 min. 170°C / Oven: 7 min. 180°C / Pan: 4min, regelmatig keren Lees minder (-) | ||
kaas geraspt Intense – Vegan Deli bio Biologisch geproduceerd Water, kokosolie*, zetmeel* (mais*, tapioca*), erwteneiwit* (2.9%), verdikkingsmiddel (xanthaangom, johannesbroodpitmeel), zeezout, zeewier (Phymatolithon calcareum), citroensap*, kurkuma*, fruit- en groenteconcentraat*. Deze vegan geraspte kaas heeft een heerlijke intense smaak en is op basis van erwteneiwit. Garnituur voor sandwiches, pizza, pasta, koude schotel, salades, pannenkoeken, wraps en ontbijt. |
In de spotlight! | |
---|---|