5,57

Gekiemd speltbrood wordt gemaakt van zuiver en alleen spelt en water. Er komt geen gist of zuurdesem aan te pas. Kiembrood is stevig van structuur en bijzonder voedzaam. Om gekiemd speltbrood te maken, kiemt de spelt gedurende 2-3 dagen. Vervolgens wordt het gemalen en op een lage temperatuur gebakken (110 °C-130 °C). Doordat de gehele speltkorrel wordt verwerkt, blijft het maximale aantal voedingsstoffen en vezels behouden. Gekiemd brood wordt op een temperatuur van 70-95 °C gepasteuriseerd.

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Gekiemd speltbrood 400g – TerraSana bio:
-Alle ingrediënten zijn van biologische afkomst
-Gemaakt van gekiemd spelt

Ingrediënten Gekiemd speltbrood 400g – TerraSana bio
Gekiemde SPELT [TARWE]*.
*= uit gecontroleerde biologische teelt

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat speltgluten.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie227 kcal (963 kJ)
Vet2 gram
Vet verzadigd1 gram
Koolhydraten42.6 gram
Suikers9 gram
Voedingsvezel7.6 gram
Eiwit9.7 gram
Zout0.02 gram

 

Fabrikant
TerraSana

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Dit product is gemaakt met ingrediënten die duurzaam verbouwd zijn, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische stoffen. Goed voor jou, én voor de aarde!