9,95

Wasnoten zijn vruchten van de Sapindus Mukorossi boom uit Noord-India en Nepal. Ze bevatten Saponine, een hypo-allergene milde zeepoplossing met grote waskracht. Wasnoten maken je was heerlijk zacht, puur natuur, zonder chemicaliën.

7 op voorraad

Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Voor alle soorten wasgoed en temperaturen, circa 45 wasbeurten lang. Bij deze wasnoten zit een flesje  biologische essentiële lavendelolie. Om de was een geurtje mee te geven kan één van de essentiële oliën van Gaiagoods worden toegevoegd, of de bijgeleverde essentiële lavendelolie (circa 10 druppels in het wasverzachterbakje). GreenHub Wasnoten zijn 100% afbreekbaar en biologisch; na (her)gebruik kunnen ze gewoon bij het GFT-afval.
Deze wasnoten van GreenHub zijn volledig plasticvrij verpakt en de wasnoten zelf zijn volledig composteerbaar. Een wasmiddel dat beter is voor de natuur kun je haast niet vinden!

In het kort
Wasnoten lavendel – plantaardig wassen:
-Zonder chemicaliën of synthetische geurstoffen
-Geschikt voor alle soorten wasgoed
-Geschikt voor alle temperaturen
-Gaan ongeveer 45 wasbeurten mee
-Kunnen na gebruik bij het GFT-afval

Fabrikant
GreenHub
Energieweg 10
3641 RT Mijdrecht

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
De verpakking van dit product is plasticvrij en de inhoud is volledig composteerbaar. Het vervangt bovendien regulier wasmiddel, dat meestal behoorlijk chemisch is en vaak in plastic verpakkingen zit. Met deze wasnoten ben je dus veel beter bezig voor jezelf en de aarde!