3,22

In het jachtige leven van tegenwoordig is het niet altijd eenvoudig om evenwichtig en alkalisch te eten – maar het blijft belangrijk om bewust voor jezelf te zorgen. Als we genieten van deze alkalische kruidenthee-melange, vinden we onze innerlijke harmonie terug, terwijl de thee ons het beste uit de natuur schenkt. Heerlijke, milde kruiden, zoals havergras en geurige lavendel, geven deze Balance-thee een heel bijzondere smaak. Zo smaakt een thee waar je graag nog een extra kopje van drinkt. De essentie van deze thee is: “Mild in harmonie”. 

4 op voorraad

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

In het kort
Yogi Tea pH Balance:
-Alle ingrediënten afkomstig uit 100% biologische landbouw
-Puur natuur, zonder kunstmatige toevoegingen
-Geschikt voor veganisten
-17 theezakjes (à 2,1g)

Ingrediënten Yogi Tea pH Balance
Citroengras*, citroenmelisse*, paardenbloem* (10%), brandnetel*, kruizemunt*, frambozenblad*, groen havergras* (4%), lavendelbloesem* (4%), venkel*, wortel*, lindebloesem*, berkenblaadjes*, alfalfa*, peterselie*.

*= uit gecontroleerde biologische teelt
Inhoud:
17 theezakjes (à 2,1g)

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat gluten.

Fabrikant
YOGI TEA GmbH
Burchardstraße 24
D-20095 Hamburg
Duitsland

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
YOGI TEA® zet zich sinds de jaren tachtig in voor de ecologische landbouw. De biologische teelt helpt de aarde haar schoonheid, vruchtbaarheid en levenskracht te behouden en ziet af van chemisch-synthetische pesticiden, minerale stikstofmest en gentechnologie. Door een buitengewoon natuurgetrouwe en duurzame wijze van landbouw worden bodem, water en lucht ontzien en wordt de unieke soortenrijkdom van onze aarde beschermd. Ook wordt er bij het transport van de YOGI TEA®-producten gelet op de ecologische voetafdruk. Zo worden de eindproducten per trein naar de ontvangende landen in Europa verzonden.

YOGI TEA® neemt, sinds haar oprichting, sociale en ecologische verantwoording voor mens, milieu en natuur en ondersteunt overal ter wereld hulpbehoevende gezinnen en kinderen door middel van vele projecten.