Van harte welkom bij Gaiagoods!
Zoal bij Gaiagoods te krijgen…
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Deze MOYU Pen is speciaal ontworpen voor een soepele en (on)uitwisbare schrijfervaring! Beste uit de test met 20 andere uitwisbare pennen. Gevuld met de originele Frixion inkt zodat je jouw notities gemakkelijk kunt uitwissen. | ||
Samosa’s himalaya 230g – Soto bio Biologisch geproduceerd Ingrediënten vulling: aardappelen* (35%)‚ ERWTEN* (9%)‚ uien* (9%)‚ aardappelvlokken*‚ zeezout‚ KORIANDER*‚ kruiden*. Ingrediënten deeg: TARWEbloem*‚ water‚ zonnenbloemolie*‚ kruiden*‚ zwarte komijin* (1%)‚ zeezout. Deze samosa's van Soto zijn net zoals de gelijknamige klassieke groentepakketjes gevuld met aardappelblokjes‚ ui en een heerlijke combinatie van smaakvolle kruiden. Verwarm ze in een beetje olie of onder de grill voor een extra knapperig korstje. | ||
Gierstvlokken 500g – Meesters van de Halm bio Biologisch geproduceerd Plasticvrij verpakt Gierstvlokken* (*uit gecontroleerde biologische landbouw) Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt. De vlokken zijn glutenvrij… Lees meer (+) Deze gierstvlokken van De Halm zijn ideaal om te verwerken in salades, koekjes of om pap van te maken. De gierstvlokken hebben een korte kooktijd van slechts 7 minuten, wat ze extra handig in gebruik maakt. De vlokken zijn glutenvrij. Lees minder (-) | ||
Volkoren boekweit penne 250g – Felicia bio Biologisch geproduceerd Plasticvrij verpakt 100% Volkoren boekweitmeel* Glutenvrije penne van 100% volkoren boekweitmeel, wat de pasta een unieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta… Lees meer (+) Glutenvrije penne van 100% volkoren boekweitmeel, wat de pasta een unieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten! Lees minder (-) | ||
Kropsla is een traditionele sla met frisgroen en knapperig blad. Deze sla wordt meestal rauw gegeten, maar kan ook in een frisse zomerse stamppot. Bewaar de sla bij voorkeur in de koelkast. | ||
De radijs is een pittig rood knolletje, met prachtig wit vruchtvlees. Vanwege dit uiterlijk wordt radijs vaak gebruikt als decoratie. Geschikt om rauw te eten, tussendoor of in salades. Bewaartip: snij het loof zo dicht mogelijk bij het radijsje eraf… Lees meer (+) De radijs is een pittig rood knolletje, met prachtig wit vruchtvlees. Vanwege dit uiterlijk wordt radijs vaak gebruikt als decoratie. Geschikt om rauw te eten, tussendoor of in salades. Bewaartip: snij het loof zo dicht mogelijk bij het radijsje eraf. Laat het kleine dunne worteltje aan de onderzijde eraan zitten. Doe alle losse radijsjes in een afsluitbaar bakje in de koelkast. De radijsjes blijven zo lang vers. Lees minder (-) | ||
Door dit te kopen, koop je niks voor jezelf — maar wél iets heel waardevols voor een ander. Elke euro die jij hieraan besteedt, wordt zorgvuldig opzijgezet voor momenten waarop iemand het écht nodig heeft. Misschien een moeder in nood… Lees meer (+) Door dit te kopen, koop je niks voor jezelf — maar wél iets heel waardevols voor een ander. Elke euro die jij hieraan besteedt, wordt zorgvuldig opzijgezet voor momenten waarop iemand het écht nodig heeft. Misschien een moeder in nood of iemand die gewoon even een lichtpuntje nodig heeft. Lees minder (-) | ||
Deze walnoten oogst Toussaint voor ons. Ze zijn perfect als gezonde snack of als toevoeging aan salades en bakrecepten. Dankzij de stevige dop blijven ze extra vers en knapperig, zodat je altijd van de beste kwaliteit geniet. |




















