Brood(alternatieven) & beleg
Een goed begin is het halve werk, en dat geldt ook voor je dag! Maak van elke boterham of cracker een feestje met onze heerlijke, natuurlijke en duurzame broodbeleg opties. Veel plezier met het ontdekken van jouw favorieten!
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Rijstwafels ongezouten rond 100g – Lima bio Biologisch geproduceerd Volle rijst* 100%. * = Biologisch Heerlijke vegan rijstcrackers zonder toegevoegd zout en zonder gluten. Heerlijk als tussendoortje met bijvoorbeeld een plakje kaas. | ||
Dit gekiemde rogge van TerraSana wordt gemaakt van alleen rogge en water. Het is stevig van structuur en bijzonder voedzaam. Door de specifieke bereidingswijze bevat het brood relatief veel natuurlijke suikers, tijdens het kiemen zijn de koolhydraten namelijk afgebroken tot… Lees meer (+) Dit gekiemde rogge van TerraSana wordt gemaakt van alleen rogge en water. Het is stevig van structuur en bijzonder voedzaam. Door de specifieke bereidingswijze bevat het brood relatief veel natuurlijke suikers, tijdens het kiemen zijn de koolhydraten namelijk afgebroken tot suikers. Het brood wordt gemaakt door rogge 2-3 dagen te laten kiemen en vervolgens te malen en te bakken. Veel voedingsstoffen en vezels blijven behouden doordat de hele roggekorrel wordt verwerkt. Lees minder (-) | ||
Gekiemd speltbrood 400g – TerraSana bio Biologisch geproduceerd Gekiemde SPELT [TARWE]*‚ * = Biologisch. Gekiemd speltbrood wordt gemaakt van zuiver en alleen spelt en water. Er komt geen gist of zuurdesem aan te pas. Kiembrood is stevig van structuur en bijzonder voedzaam. Om gekiemd speltbrood te maken, kiemt de spelt gedurende 2-3 dagen. Vervolgens… Lees meer (+) Gekiemd speltbrood wordt gemaakt van zuiver en alleen spelt en water. Er komt geen gist of zuurdesem aan te pas. Kiembrood is stevig van structuur en bijzonder voedzaam. Om gekiemd speltbrood te maken, kiemt de spelt gedurende 2-3 dagen. Vervolgens wordt het gemalen en op een lage temperatuur gebakken (110 °C-130 °C). Doordat de gehele speltkorrel wordt verwerkt, blijft het maximale aantal voedingsstoffen en vezels behouden. Gekiemd brood wordt op een temperatuur van 70-95 °C gepasteuriseerd. Lees minder (-) | ||
Creëer een heerlijk verwenmomentje met deze choco chunks! Gemaakt op basis van dadels, waardoor ze geen toegevoegde suikers nodig hebben. De grote choco chunks zijn gemaakt van heerlijk romige én vegan chocolade. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of… Lees meer (+) Creëer een heerlijk verwenmomentje met deze choco chunks! Gemaakt op basis van dadels, waardoor ze geen toegevoegde suikers nodig hebben. De grote choco chunks zijn gemaakt van heerlijk romige én vegan chocolade. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of baksel Lees minder (-) | ||
Witte tahin wordt gemaakt van gepeld sesamzaad. Verder niets. Een pure, biologische sesampasta met een volle smaak, die het goed doet in zowel zoete als hartige gerechten. | ||
Deze erwtenwafels zijn gemaakt van enkel Italiaanse gepofte erwten. Hoog in vezels, glutenvrij en eiwitrijk; een luchtig en verantwoord ontbijtje of tussendoortje. Zo eet je peulvruchten bij elke lekkere hap! | ||
Jam Bosvruchten fruitbeleg 375g – Your Organic Nature bio Plasticvrij verpakt Biologisch geproduceerd Your Organic Nature fruitbeleg is bereid met 50% fruit en is gezoet met geconcentreerd appelsap. Hierdoor komt de smaak van het fruit optimaal tot zijn recht. En dat proef je! Heerlijk voor op de boterham en in de yoghurt. | ||
Hummus kidneybonen rode biet 150g – L’attelier bio Biologisch geproduceerd Rode bonen* (uit Frankrijk) 50 %‚ rode biet* 22 %‚ koolzaadolie*‚ extra vierge olijfolie*‚ pasta van gepeld SESAMZAAD*‚ Aceto Balsamico di Modena* (balsamicoazijn* (wijnazijn*‚ geconcentreerde druivenmost *‚ gekookte druivenmost*))‚ Siciliaanse citroensap*‚ zout van Guérande‚ concentraat (rode bieten* 0‚58 %‚ wortel*)‚ kruidnagel peper (piment van Jamaica)* 0‚36 %‚ specerijen*.*= Biologisch. Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld kidneybonen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met rode… Lees meer (+) Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld kidneybonen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met rode biet en verschillende pittige kruiden. Lekker op brood, om groenten in te dippen of bij de borrel. Lees minder (-) | ||
Hummus gele linzen citroengras gember 150g – L’attelier bio Biologisch geproduceerd Gele linzen* (uit Frankrijk) 43 %‚ wortel*‚ koolzaadolie*‚ Siciliaanse citroensap*‚ extra vierge olijfolie*‚ pasta van gepeld SESAMZAAD*‚ gember* 2‚3 %‚ citroengras 2‚3 %‚ zout van Guérande‚ gekonfijte citroen* met zout (citroen*‚ zout)‚ zonnebloemolie van eerste persing*‚ alcoholazijn*‚ dille (zaden) *‚ koriander (zaden)*‚ kerdemom 0‚15 %‚ peper*‚ kurkuma*. *= Biologisch. Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld gele linzen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met… Lees meer (+) Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld gele linzen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met citroengras, gember en kardamom. Lekker op brood, om groenten in te dippen of bij de borrel. Lees minder (-) | ||
Hummus rode linzen wortel komijn 150g – L’attelier bio Biologisch geproduceerd Koraallinzen* 56 %‚ wortel* 14 %‚ koolzaadolie*‚ pasta van GEPELD SESAMZAAD*‚ Siciliaanse citroensap*‚ extra vierge olijfolie*‚ concentraat (wortel* 1‚1 %‚ pompoen* en appel*)‚ zout van Guérande‚ knoflook*‚ komijn* 0‚2%‚ paprika*‚ peper*‚ nootmuskaat*. *= Biologisch. Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld rode linzen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met… Lees meer (+) Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld rode linzen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met wortel en komijn. Lekker op brood, om groenten in te dippen of bij de borrel. Lees minder (-) | ||
Hummus rode linzen zoete aardappel 150g – L’attelier bio Biologisch geproduceerd Koraallinzen* 49 %‚ zoete aardappel* 20 %‚ koolzaadolie*‚ Siciliaanse citroensap*‚ pasta van gepeld SESAMZAAD*‚ kokosnootcrème*‚ Korianderbladeren* 2‚3 %‚ gember*‚ zout van Guérande‚ kurkuma*‚ peper*. *= Biologisch. Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld rode linzen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met… Lees meer (+) Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Ze gebruiken niet alleen kikkererwten voor de hummus, maar ook andere peulvruchten. Bijvoorbeeld rode linzen in deze variant! Heerlijk op smaak gebracht met zoete aardappel en koriander. Lekker op brood, om groenten in te dippen of bij de borrel. Lees minder (-) | ||
Hummus basilicum cashewnoten 150g – L’attelier bio Biologisch geproduceerd Kikkererwten* 42 %‚ kokosnootcrème*‚ koolzaadolie*‚ Siciliaanse citroensap*‚ basilicum* 6‚1 %‚ pasta van gepeld SESAMZAAD*‚ CASHEWNOTEN** 4‚2 %‚ extra vierge olijfolie*‚ puree van CASHEWNOTEN* 1‚5 %‚ zout van Guérande‚ knoflook*‚ peper*.*= Biologisch. Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Deze kikkererwten hummus is heerlijk op smaak gebracht met basilicum en geroosterde cashewnoten. Hummus met een twist dus! Lekker op brood, om groenten… Lees meer (+) Het Franse l'Atelier V maakt bijzondere en innovatieve hummus, waarbij ze de recepten inspireren op verschillende wereldkeukens. Deze kikkererwten hummus is heerlijk op smaak gebracht met basilicum en geroosterde cashewnoten. Hummus met een twist dus! Lekker op brood, om groenten in te dippen of bij de borrel. Lees minder (-) | ||
Deze wafels zijn gemaakt van volle rijst en bevatten daardoor waardevolle voedingstoffen. Door de toegevoegde quinoa zitten ze boordevol vezels. Lekker als tussendoortje of bij de lunch of het ontbijt. | ||
Deze biologische sesampasta van het merk Horizon bestaat uitsluitend uit vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Het kan gebruikt worden als broodbeleg maar ook als ingrediënt in zelfgemaakte hummus. Sesam is een bron van goede vetzuren, eiwitten en mineralen. | ||
Deze gemengde notenpasta van Horizon bestaat voor 50% uit geroosterde amandelen, 50% uit hazelnoten en een klein beetje zeezout. Heerlijk als broodbeleg, maar ook om te verwerken in baksels, smoothies of havermoutpap. Puur genieten! | ||
Camusettes 2st. – l’Angelus bio Biologisch geproduceerd Water‚ maïszetmeel*‚ zuurdesem* 14% (rijstemeel*‚ water)‚ aardappelzetmeel*‚ granen* 5‚3% (quinoameel* 4‚1%‚ volkoren teffmeel* 1‚2%)‚ lijnzaad* 3%‚ plantaardige vezels (psyllium)*‚ zonnebloempitten* 2‚3%‚ zonnebloemolie*‚ lijnzaadmeel* 1‚2%‚ linzen bloem*‚ gist*‚ verdikkingsmiddel: guarpitmeel*; rijststroop*‚ zout. Kan sporen bevatten van sesam‚ mosterd en soja. *= Biologisch Dit volkoren brood smaakt heerlijk bij de borrel of brunch, of dip eens in de soep. L'Angelus afbakbrood is brood met smaak, een vaste structuur en de knapperigheid van Frans brood. Volgens traditionele methodes gekneed, door meesterbakkers die al 30… Lees meer (+) Dit volkoren brood smaakt heerlijk bij de borrel of brunch, of dip eens in de soep. L'Angelus afbakbrood is brood met smaak, een vaste structuur en de knapperigheid van Frans brood. Volgens traditionele methodes gekneed, door meesterbakkers die al 30 jaar hun passie voor bakken uiten. Dat uit zich in brood met alleen de beste biologische ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen. Lees minder (-) | ||
Tartex champignon is een hartige vegan paté, die lekker is op de boterham of op een toastje bij de borrel. Vegetarisch variëren was nog nooit zo eenvoudig! Na openen in de koelkast bewaren en binnen drie dagen gebruiken. | ||
Lekker pittig
Deze veganistische, biologische spread van het merk Allos is heerlijk op brood, toastjes, maar ook als basis voor dressings en dipsausjes. Deze spread bestaat voor meer dan 60% uit groenten! Dat is nog eens verantwoord genieten. |