Biologisch fruit
Handige weetjes
-Klik op een productnaam of symbool naast de naam voor meer informatie.
-Klik op een afbeelding om de afbeelding te vergroten. Klik nog eens om de afbeelding te sluiten.
-Zie je een rood klokje naast een productnaam? Die producten dien je vóór dinsdag te bestellen.
Veel plezier met het kijken tussen het biologisch fruit!
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Pierre oogst deze knapperige Conference peren met zorg en aandacht voor natuur en smaak. Ze worden geplukt terwijl ze nog hard zijn, omdat ze al heel snel opgegeten moeten worden als ze zacht zijn. Wil je ze snel zachter? Doe… Lees meer (+) Pierre oogst deze knapperige Conference peren met zorg en aandacht voor natuur en smaak. Ze worden geplukt terwijl ze nog hard zijn, omdat ze al heel snel opgegeten moeten worden als ze zacht zijn. Wil je ze snel zachter? Doe ze samen met een banaan in een papieren zak of laat ze een weekje op de fruitschaal liggen. Ze zijn volledig onbespoten en daardoor rijk aan aroma, met een frisse, zoetige smaak en een stevig sappige bite. Een écht Limburgs streekproduct – perfect om zo te eten, in plakjes op brood of verwerkt in een salade, taart of chutney. Lees minder (-) | ||
Deze onbespoten handappels plukt Pierre voor ons en ze zijn stevig, sappig en hebben een heerlijke balans tussen zoet en friszuur. Ze zijn perfect om zo te eten, maar ook ideaal voor salades, smoothies en baksels. Rijk aan vezels en… Lees meer (+) Deze onbespoten handappels plukt Pierre voor ons en ze zijn stevig, sappig en hebben een heerlijke balans tussen zoet en friszuur. Ze zijn perfect om zo te eten, maar ook ideaal voor salades, smoothies en baksels. Rijk aan vezels en vitamine C zijn ze een gezonde en smakelijke keuze voor elke dag. Lees minder (-) | ||
Blauwe druifjes zijn kleine, sappige vruchtjes met een volle zoet-frisse smaak. Ze groeien in compacte trossen en hebben een diepblauwe kleur die meteen uitnodigt om te proeven. Perfect als gezonde snack, voor in een fruitschaal of als smaakmaker in gerechten… Lees meer (+) Blauwe druifjes zijn kleine, sappige vruchtjes met een volle zoet-frisse smaak. Ze groeien in compacte trossen en hebben een diepblauwe kleur die meteen uitnodigt om te proeven. Perfect als gezonde snack, voor in een fruitschaal of als smaakmaker in gerechten en desserts. Lees minder (-) | ||
Demeter pitloze rode druiven zijn volzoet, stevig en biologisch-dynamisch geteeld volgens de strenge Demeter-standaard. De druiven zijn van nature pitloos dankzij speciaal ontwikkelde rassen door zorgvuldige kruising, zonder gebruik van gentechnologie. Ideaal om zo te eten, in fruitgerechten of als… Lees meer (+) Demeter pitloze rode druiven zijn volzoet, stevig en biologisch-dynamisch geteeld volgens de strenge Demeter-standaard. De druiven zijn van nature pitloos dankzij speciaal ontwikkelde rassen door zorgvuldige kruising, zonder gebruik van gentechnologie. Ideaal om zo te eten, in fruitgerechten of als gezonde snack op elk moment van de dag. Lees minder (-) | ||
Demeter pitloze witte druiven zijn zoet, sappig en biologisch-dynamisch geteeld volgens de strenge Demeter-standaard. De druiven zijn van nature pitloos dankzij speciale rassen die door zorgvuldige kruising zijn ontwikkeld, zonder gebruik van gentechnologie. Perfect om zo te eten, in salades… Lees meer (+) Demeter pitloze witte druiven zijn zoet, sappig en biologisch-dynamisch geteeld volgens de strenge Demeter-standaard. De druiven zijn van nature pitloos dankzij speciale rassen die door zorgvuldige kruising zijn ontwikkeld, zonder gebruik van gentechnologie. Perfect om zo te eten, in salades of als frisse snack voor elk moment van de dag. Lees minder (-) | ||
Deze biologische wilde perziken hebben een intens zoete en aromatische smaak, perfect voor verse consumptie of verwerking in recepten. Vol van smaak en boordevol natuurlijke voedingsstoffen, zijn ze een gezonde en heerlijke keuze. | ||
Fruitmix – 1 persoons 1 week – bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Voldoende biologisch fruit voor 1 persoon voor 1 week‚ ongeveer 2st. fruit per dag. Het fruit in deze mix variëert wekelijks. Met deze mix weet je zeker dat je in ieder geval genoeg fruit in huis hebt! Wil je genoeg voor 2 personen? Voeg dan simpelweg een extra mix toe aan je bestelling. | ||
De Delcorf biologische appel is een friszoete zomerappel met een sappige, knapperige bite en een kenmerkend oranje-rode blos. Deze appel wordt op duurzame wijze geteeld zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen, waardoor de pure, volle smaak volledig tot zijn recht komt. Perfect als… Lees meer (+) De Delcorf biologische appel is een friszoete zomerappel met een sappige, knapperige bite en een kenmerkend oranje-rode blos. Deze appel wordt op duurzame wijze geteeld zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen, waardoor de pure, volle smaak volledig tot zijn recht komt. Perfect als gezonde snack, maar ook heerlijk in salades of als frisse toevoeging aan desserts. Lees minder (-) | ||
Oronules mandarijnen zijn heerlijke zoete mandarijntjes met weinig pitjes. Hierdoor zijn ze ideaal als tussendoortje, in je ontbijt of in een fruitsalade. | ||
De gele kiwi is zoeter dan zijn groene broertje. Het zit boordevol vitamine C. De biologische kiwis worden gekweekt in boomgaarden waar enkel organische en minerale meststoffen worden gebruikt, die de aarde niet vervuilen. Zo groeit deze kiwi volledig in… Lees meer (+) De gele kiwi is zoeter dan zijn groene broertje. Het zit boordevol vitamine C. De biologische kiwis worden gekweekt in boomgaarden waar enkel organische en minerale meststoffen worden gebruikt, die de aarde niet vervuilen. Zo groeit deze kiwi volledig in harmonie met de natuur. Lees minder (-) | ||
De Santana appel is een frisse, sappige appel met een lichtzoete en zachtzure smaak, ideaal als verfrissend tussendoortje. Deze appelsoort is speciaal gekweekt voor mensen met een milde appelallergie, waardoor hij voor veel meer liefhebbers toegankelijk is. Met zijn knapperige… Lees meer (+) De Santana appel is een frisse, sappige appel met een lichtzoete en zachtzure smaak, ideaal als verfrissend tussendoortje. Deze appelsoort is speciaal gekweekt voor mensen met een milde appelallergie, waardoor hij voor veel meer liefhebbers toegankelijk is. Met zijn knapperige bite en aromatische smaak is de Santana perfect om zo te eten of in een gezonde salade te verwerken. Lees minder (-) | ||
Peer Thiumph de Vienne 600g – BE bio ![]() Plasticvrij verpakt ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd De Triumph de Vienne peer staat bekend om zijn elegante, zoetfrisse smaak en fijne sappigheid. Het vruchtvlees is stevig maar mals, waardoor deze peer heerlijk is om uit het vuistje te eten. Daarnaast leent de Triumph de Vienne zich uitstekend… Lees meer (+)
De Triumph de Vienne peer staat bekend om zijn elegante, zoetfrisse smaak en fijne sappigheid. Het vruchtvlees is stevig maar mals, waardoor deze peer heerlijk is om uit het vuistje te eten. Daarnaast leent de Triumph de Vienne zich uitstekend voor gebruik in desserts, salades en andere culinaire creaties.
Lees minder (-) | ||
Ben jij al bekend met citroenkaviaar? Het wordt ook wel lime fingers genoemd door de vorm en is een citrusvrucht uit Australië. In de vrucht zitten heel veel kleine roze of lichtgroene bolletjes die doen denken aan kaviaar. Deze hebben… Lees meer (+) Ben jij al bekend met citroenkaviaar? Het wordt ook wel lime fingers genoemd door de vorm en is een citrusvrucht uit Australië. In de vrucht zitten heel veel kleine roze of lichtgroene bolletjes die doen denken aan kaviaar. Deze hebben een friszure citroensmaak en zorgen voor een smaakexplosie in je mond! Het is de finishing touch op een gerecht en is niet geschikt om te persen of te koken. Smaakt heerlijk bij visgerechten en zeevruchten, maar ook in een fruitslade of op ijsjes. Lees minder (-) | ||
Friszure, felrode rode besjes. Besjes die in allerlei gerechten goed tot hun recht komen en een kenmerkende smaak aan een gerecht geven. Een traditionele bereidingswijze is als toevoeging aan een nagerecht, fruitsalade of jam. Maar wat dacht je van een… Lees meer (+) Friszure, felrode rode besjes. Besjes die in allerlei gerechten goed tot hun recht komen en een kenmerkende smaak aan een gerecht geven. Een traditionele bereidingswijze is als toevoeging aan een nagerecht, fruitsalade of jam. Maar wat dacht je van een vulling voor een flensje of als toevoeging aan een taart? De besjes kunnen het best bewaard worden in de koelkast, door ze uit te spreiden over een bord. Lees minder (-) | ||
Pruimen kun je mét schil opeten. De ene pruim smaakt lekker zoet, maar andere soorten zijn zelfs zoetzuur tot zuur van smaak. Je kunt ze als gezond tussendoortje eten, maar ze zijn ook goed te verwerken in fruitsalades, jam of gelei… Lees meer (+) Pruimen kun je mét schil opeten. De ene pruim smaakt lekker zoet, maar andere soorten zijn zelfs zoetzuur tot zuur van smaak. Je kunt ze als gezond tussendoortje eten, maar ze zijn ook goed te verwerken in fruitsalades, jam of gelei. Iedere soort pruim heeft zijn eigen smaak. Lees minder (-) | ||
Wat in ieder geval zeker is, is dat granaatappels vruchten zijn die supergezonde voedingsstoffen bevatten die wij heel goed kunnen gebruiken om ons immuunsysteem te versterken. Granaatappels hebben een hoog gehalte van anti-oxidanten. Vooral het hoge antioxidanten-gehalte (wel drie keer… Lees meer (+) Wat in ieder geval zeker is, is dat granaatappels vruchten zijn die supergezonde voedingsstoffen bevatten die wij heel goed kunnen gebruiken om ons immuunsysteem te versterken. Granaatappels hebben een hoog gehalte van anti-oxidanten. Vooral het hoge antioxidanten-gehalte (wel drie keer meer dan in andere producten als: rode wijn, druivensap en groene thee). Lees minder (-) | ||
De papaya is een langwerpige vrucht, met oranje vruchtvlees. Het heeft een ontzettend zoete smaak en is lekker sappig. Een papaya dankt zijn zoetheid aan het gebrek aan fruitzuren in het vruchtvlees. Na het schillen kan je de papaya zo… Lees meer (+) De papaya is een langwerpige vrucht, met oranje vruchtvlees. Het heeft een ontzettend zoete smaak en is lekker sappig. Een papaya dankt zijn zoetheid aan het gebrek aan fruitzuren in het vruchtvlees. Na het schillen kan je de papaya zo eten, maar het is ook een lekkere toevoeging aan een dessert of fruitsalade. Lees minder (-) | ||
De wat afgeplatte, bolvormige Charentais is een lichtgroene meloen van de cantaloupefamilie met oranje, zoet, sappig en aromatisch vruchtvlees. Deze meloen is lekker in voorgerechten en in desserts. |