Quinoa-wortel-kerriespread

Een heerlijke spread met een heerlijke zachte kerriesmaak.
Bereidingstijd 30 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Porties 1

Benodigdheden

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Kook de quinoa volgens de beschrijving of gebruik gekiemde quinoa. Stoom de wortels totdat ze zacht zijn en laat de kokosolie smelten.
  • Spoel de (gekookte quinoa en de) wortels met koud water af, zodat het kamertemperatuur heeft.
  • Gebruik een blender of keukenmachine om de wortels, quinoa, water, citroensap kokosolie en lijnzaadolie fijn te maken.
  • Gebruik een koffiemolen om de havermout fijn te maken en voeg dit meel samen met de kokosmeel toe aan het mengsel. Voeg ook het kerriepoeder en het keltisch zeezout toe.
  • Gebruik een blender of keukenmachine om het mengsel volledig te laten mengen.
  • Serveer het vervolgens op een cracker of op brood, of gebruik het om je groenten in te dippen.
  • Eet smakelijk!
Trefwoord Kerrie, Quinoa, Spinaziespread, Wortel, Zoutig, Zoutig beleg
Is jouw creatie geslaagd?Maak een foto van je creatie en vermeld @gaiagoodsnl of tag #gaiagoods!