Chocoladekoekjes
Deze plantaardige chocoladekoekjes zijn overheerlijk als tussendoortje en nog behoorlijk verantwoord ook!
Benodigdheden
- Oven
Ingrediënten
- 90 gram Volkoren speltmeel
- 20 gram Cacaopoeder
- 50 gram Cacaoboter
- 30 gram Cacaomassa
- 130 gram Dadelstroop
- 60 gram Havermout
- 6 gram Natriumbicarbonaat (baking soda)
- 6 gram Keltisch zeezout
- 1 mespuntje(s) Vanillepoeder
Instructies
- Laat de cacaoboter en cacaomassa in een smeltpannetje smelten.
- Voeg de rest van de ingrediënten toe aan een schaal en roer dit goed.
- Voeg de cacaoboter en cacaomassa nu samen met de droge ingrediënten en blijf erin roeren en kneden totdat het één massa is.
- Maak vormpjes naar keuze op bakpapier.
- Leg de koekjes ongeveer 20 minuten in de oven op 175 graden.
- Na de 20 minuten zijn de koekjes klaar, smakelijk snoepen!
Is jouw creatie geslaagd?Maak een foto van je creatie en vermeld @gaiagoodsnl of tag #gaiagoods!