0,50

Deze vilten pad zit standaard in iedere diffuserketting. Met deze extra pad kun je een andere essentiële olie bij je dragen, zonder dat de geuren van verschillende oliën zich mixen op één pad. Hoewel wij je niet kunnen verzekeren dat je de kleur pad krijgt waar je voorkeur naar uitgaat, kun je altijd contact opnemen zodat we samen kunnen kijken welke kleur die je kunt krijgen het beste bij je past. Stuur een mail, een appje naar de GaiagoodsWhatsapp of geef je kleurvoorkeur aan middels een bestelnotitie tijdens het afrekenen.

Voeg toe aan favorieten

Beschrijving

Er zijn veel verschillende kleuren pads en veel verschillende formaten. Zo heeft de “Hamsa Hand” een veel kleinere pad dan bijvoorbeeld de “Uil geurhanger”. Geef bij het keuzemenu’tje aan voor welke ketting je graag een pad wilt.
Gezien er per formaat ketting weer andere kleuren pads beschikbaar zijn, wordt het te onoverzichtelijk om dit per ketting weer te geven. Heb je een voorkeur voor de kleur en wil je weten welke er voor jouw ketting beschikbaar zijn? Neem dan even contact op per mail of via de Gaiagoods-Whatsapp. Je kunt altijd een voorkeur doorgeven tijdens het afrekenen van je bestelling door jouw kleur-voorkeur onderaan de pagina in te vullen bij de bestelnotitie.

In het kort
Extra vilten geurpad:
-Druppel essentiële olie op de geurpad om op een bijzondere manier te genieten van jouw favoriete geur!
-Een mooi alternatief voor parfum
-Gemaakt van vilt

Namens de aarde; bedankt voor je hulp!
Door dit product te kopen draag je bij aan een duurzame wereld. Deze pads kun je namelijk blijven hergebruiken.