Rechtstreeks
Welkom bij de producten die rechtstreeks van de bron komen dankzij de mooie CoCreatie die heeft mogen ontstaan.
Cocreërders halen deze producten direct op bij diegene die de producten produceert.
Op deze pagina vind je de verse producten van de boeren.
De producten die direct van de boeren komen kun je ook extra voordelig in kratten bestellen, die producten vind je hier.
Het is misschien leuk om te weten dat wegens het Nederlandse klimaat in april het minst wordt geoogst in Nederland en in september het meest.
Dus het aanbod is in april het meest beperkt en in september het meest uitgebreid.
nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Venkel is een naar anijs smakende plant met prachtige schermbloemen. De verdikking aan de onderkant van de steel wordt als groente gegeten. De knolvenkel is snel gaar en licht verteerbaar. Geschikt om te koken, roosteren in de over of dun… Lees meer (+) Venkel is een naar anijs smakende plant met prachtige schermbloemen. De verdikking aan de onderkant van de steel wordt als groente gegeten. De knolvenkel is snel gaar en licht verteerbaar. Geschikt om te koken, roosteren in de over of dun gesneden rauw in de salade. Lees minder (-) | ||
Blauwe druifjes zijn kleine, sappige vruchtjes met een volle zoet-frisse smaak. Ze groeien in compacte trossen en hebben een diepblauwe kleur die meteen uitnodigt om te proeven. Perfect als gezonde snack, voor in een fruitschaal of als smaakmaker in gerechten… Lees meer (+) Blauwe druifjes zijn kleine, sappige vruchtjes met een volle zoet-frisse smaak. Ze groeien in compacte trossen en hebben een diepblauwe kleur die meteen uitnodigt om te proeven. Perfect als gezonde snack, voor in een fruitschaal of als smaakmaker in gerechten en desserts. Lees minder (-) | ||
Victoria is een geliefde Engelse pruim met een roodpaarse schil en stevig, geel vruchtvlees. De zoete en aromatische smaak maakt deze pruimen uitermate geschikt om zo te eten, maar ook voor verwerking in taarten, jam of chutneys. Ze worden met… Lees meer (+) Victoria is een geliefde Engelse pruim met een roodpaarse schil en stevig, geel vruchtvlees. De zoete en aromatische smaak maakt deze pruimen uitermate geschikt om zo te eten, maar ook voor verwerking in taarten, jam of chutneys. Ze worden met de hand geplukt zodra ze volledig rijp zijn, voor optimale smaak en kwaliteit. Lees minder (-) | ||
De Blauwe Bakpruim is een klassieke, diepblauwe pruim met een zachte, sappige structuur en een lichtzoete smaak. Deze pruim is bij uitstek geschikt voor het bakken en koken, dankzij het stevige vruchtvlees dat mooi zijn vorm behoudt tijdens het verwerken… Lees meer (+) De Blauwe Bakpruim is een klassieke, diepblauwe pruim met een zachte, sappige structuur en een lichtzoete smaak. Deze pruim is bij uitstek geschikt voor het bakken en koken, dankzij het stevige vruchtvlees dat mooi zijn vorm behoudt tijdens het verwerken. Ze worden met zorg geplukt wanneer ze perfect rijp zijn, zodat je verzekerd bent van heerlijke smaak en kwaliteit. Lees minder (-) | ||
Toussaint uit Reijmerstok oogst deze knapperige Conference peren met zorg en aandacht voor natuur en smaak. Ze zijn volledig onbespoten en daardoor rijk aan aroma, met een frisse, zoetige smaak en een stevig sappige bite. Een écht Limburgs streekproduct –… Lees meer (+) Toussaint uit Reijmerstok oogst deze knapperige Conference peren met zorg en aandacht voor natuur en smaak. Ze zijn volledig onbespoten en daardoor rijk aan aroma, met een frisse, zoetige smaak en een stevig sappige bite. Een écht Limburgs streekproduct – perfect om zo te eten, in plakjes op brood of verwerkt in een salade, taart of chutney. Lees minder (-) | ||
Chocolade kokosballetjes 40g 2st. – Natuurlijk! Charlotte bio ![]() Biologisch geproduceerd Dadels*, Ahornsiroop*, Amandelen*, Chocolade* (cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*), Cashewnoten*, Pecannoten*, Kokos*, Kokosolie*, Boekweitmeel*, Sojamelk*. Deze biologische chocolade-kokosballetjes worden met veel liefde handgemaakt door Charlotte, van smeuïge dadels, romige noten en pure chocolade. Ze zijn volledig vegan, glutenvrij en vrij van onnodige toevoegingen – een pure, bewuste traktatie. Per twee stuks verpakt, perfect om onderweg… Lees meer (+) Deze biologische chocolade-kokosballetjes worden met veel liefde handgemaakt door Charlotte, van smeuïge dadels, romige noten en pure chocolade. Ze zijn volledig vegan, glutenvrij en vrij van onnodige toevoegingen – een pure, bewuste traktatie. Per twee stuks verpakt, perfect om onderweg of bij de koffie van te genieten. Lees minder (-) | ||
De gele courgette is een milde, veelzijdige groente die zowel gekookt, gebakken als rauw gegeten kan worden. Hij is heerlijk in soepen, zoals met roomkaas en kruiden, maar ook verrassend lekker als ingelegde groente. Dankzij de neutrale smaak combineert hij… Lees meer (+) De gele courgette is een milde, veelzijdige groente die zowel gekookt, gebakken als rauw gegeten kan worden. Hij is heerlijk in soepen, zoals met roomkaas en kruiden, maar ook verrassend lekker als ingelegde groente. Dankzij de neutrale smaak combineert hij goed met allerlei andere ingrediënten. Lees minder (-) | ||
Bosbessen kruimel vlaai/taart 900g – Natuurlijk! Charlotte bio ![]() Biologisch geproduceerd Havermeel*, Amandelen*, Olijfolie*, Ahornsiroop*, Bosbessenjam* (Abrikozen*, Appelsap*, Pectine*), Bosbessen*, Bakpoeder*, Vanille extract*. Vrijdagochtend vers voor jou gebakken! Een biologische, glutenvrije en verantwoord gezoete kruimelvlaai zoals je 'm wil: rijk gevuld met sappige bosbessen en een knapperige bodem. De jamlaag is licht zoet en fruitig, de kruimels zorgen voor de crunch. Een feestje… Lees meer (+) Vrijdagochtend vers voor jou gebakken! Een biologische, glutenvrije en verantwoord gezoete kruimelvlaai zoals je 'm wil: rijk gevuld met sappige bosbessen en een knapperige bodem. De jamlaag is licht zoet en fruitig, de kruimels zorgen voor de crunch. Een feestje op je bord – zonder troep, en met heel veel liefde gemaakt. Lees minder (-) | ||
Bosbessen cupcake/muffin 90g – Natuurlijk! Charlotte bio ![]() Biologisch geproduceerd Ahornsiroop*, Amandelen*, Boekweitmeel*, Rijstmeel*, Maiszetmeel*, Aardappelzetmeel*, Tapiocazetmeel*, Bakpoeder*, Sojamelk*, Aquafaba*, Bosbessen*, Vanille extract*. Vrijdagochtend vers voor jou gebakken! Zin in een klein feestje? Deze biologische, glutenvrije en verantwoord gezoete muffins zijn sappig, zacht en tjokvol zoete bosbessen. Ideaal voor bij de koffie, als tussendoortje of gewoon omdat je er zin in hebt. | ||
Bananenbrood 320g – Natuurlijk! Charlotte bio ![]() Biologisch geproduceerd Amandelen*, Boekweitmeel*, Bananen*, Appelciderazijn*, Ahornsiroop*, Kaneel*, Bakpoeder*, Baksoda*, Kokos*, Aquafaba*. Vrijdagochtend vers voor jou gebakken! Is het nou een brood of toch stiekem een cake? Dit luchtige, biologische, glutenvrije en verantwoord gezoete bananenbrood voelt meer als een verantwoorde traktatie! Snijd een plakje (of twee), smeer er een klodder pindakaas of… Lees meer (+) Vrijdagochtend vers voor jou gebakken! Is het nou een brood of toch stiekem een cake? Dit luchtige, biologische, glutenvrije en verantwoord gezoete bananenbrood voelt meer als een verantwoorde traktatie! Snijd een plakje (of twee), smeer er een klodder pindakaas of amandelpasta op, gooi er wat fruit bij en je hebt een topontbijt of snackmoment. Lees minder (-) | ||
Rode uien zijn zeer geschikt om rauw te eten omdat ze wat milder zijn dan de gewone gele ui. Ze zijn knapperlig en een beetje zoet. Heerlijk om te verwerken in salades, sausen of om in te maken. Maar bakken… Lees meer (+) Rode uien zijn zeer geschikt om rauw te eten omdat ze wat milder zijn dan de gewone gele ui. Ze zijn knapperlig en een beetje zoet. Heerlijk om te verwerken in salades, sausen of om in te maken. Maar bakken kun je ze natuurlijk ook. Lees minder (-) | ||
Appelcake – Van Daniëlle Oké ![]() Plasticvrij verpakt Appelmoes^, Amandelmeel^, Havermeel^, Ahorn^, Rozijnen^, Kokosbloesemsuiker^, Boter^, Amandelschaafsel^, Vijgen^, Lijnzaad^, Kaneel^, Vanille^, Baking soda^, Zout^. Om de week bakt Daniëlle voor ons! Staat dit product nu op uitverkocht, dan kun je ze dus komende week wel bestellen. Deze smeuïge appelcake is bereid met appelmoes, vijgen, rozijnen en een voedzame mix van amandel- en havermeel. Natuurlijk… Lees meer (+) Om de week bakt Daniëlle voor ons! Staat dit product nu op uitverkocht, dan kun je ze dus komende week wel bestellen. Deze smeuïge appelcake is bereid met appelmoes, vijgen, rozijnen en een voedzame mix van amandel- en havermeel. Natuurlijk gezoet met ahornsiroop en kokosbloesemsuiker, en heerlijk gekruid met kaneel, vanille en een snufje zeezout. Amandelschaafsel en lijnzaad zorgen voor een knapperige topping en extra textuur. Lees minder (-) | ||
Kokosmacarons 6st. – Van Daniëlle Oké ![]() Plasticvrij verpakt Kokossnippers^, Kokosolie^, Amandelmeel^, Rijststroop^, Ahornsiroop^, Kokosroom^. Om de week bakt Daniëlle voor ons! Staat dit product nu op uitverkocht, dan kun je ze dus komende week wel bestellen. Deze smeuïge kokosmacarons zijn handgemaakt van pure ingrediënten zoals kokossnippers, amandelmeel en romige kokosroom. Ze zijn gezoet met… Lees meer (+) Om de week bakt Daniëlle voor ons! Staat dit product nu op uitverkocht, dan kun je ze dus komende week wel bestellen. Deze smeuïge kokosmacarons zijn handgemaakt van pure ingrediënten zoals kokossnippers, amandelmeel en romige kokosroom. Ze zijn gezoet met een natuurlijke mix van rijststroop en ahornsiroop voor een zachte, subtiele zoetheid. Dankzij de kokosolie hebben ze een rijke, volle smaak en een heerlijk knapperige bite. Lees minder (-) | ||
Romaanse sla heeft een zoete smaak en een stevige bite. Het is een friste groente, met knapperige stukken en lange groene malse bladeren. | ||
Deze spitskool heeft een spitse vorm, een zacht zoete smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan de witte kool. Spitskool is geschikt om te koken, te stoven, te smoren en te roerbakken. | ||
De bladeren van de eikenbladsla lijken, zoals de naam al verraadt, op de bladeren van een eik. De kleur is meestal groen met rood-bruine randen, maar er zijn ook compleet groene varianten. De sla is zacht en smaakt mals en… Lees meer (+) De bladeren van de eikenbladsla lijken, zoals de naam al verraadt, op de bladeren van een eik. De kleur is meestal groen met rood-bruine randen, maar er zijn ook compleet groene varianten. De sla is zacht en smaakt mals en iets nootachtig. Slabladeren kneuzen snel. Scheur de bladeren in stukken, in plaats van ze te snijden, dan blijven ze mooier. Lees minder (-) | ||
Roodlof is een uit Italië afkomstige groente. Roodlof wordt in Italië onder de naam Radicchio rosso al eeuwen geteeld. Het is een variëteit van de wilde cichorei, net als witlof, en heeft een bittere smaak. Het is een bladgroente die… Lees meer (+) Roodlof is een uit Italië afkomstige groente. Roodlof wordt in Italië onder de naam Radicchio rosso al eeuwen geteeld. Het is een variëteit van de wilde cichorei, net als witlof, en heeft een bittere smaak. Het is een bladgroente die net zo groeit als een slakrop. Lees minder (-) | ||
Zoete Bataat oranje 950g klasse 2 – Direct van de boer bio ![]() Geproduceerd in Nederland ![]() Biologisch geproduceerd Deze zoete aardappel - ook wel bekend als bataat - is misschien nog wel veelzijdiger dan de gewone aardappel! Door de zoete, zachte smaak is de aardappel erg lekker in hartige en zoete gerechten. Van ovenschotels en frietjes tot brownies;… Lees meer (+) Deze zoete aardappel - ook wel bekend als bataat - is misschien nog wel veelzijdiger dan de gewone aardappel! Door de zoete, zachte smaak is de aardappel erg lekker in hartige en zoete gerechten. Van ovenschotels en frietjes tot brownies; de zoete aardappel geeft het smaak! Lees minder (-) |