Deze scrub is gemakkelijk te maken en eenvoudig aan te passen aan jouw wensen! Zo kun je essentiële oliën gebruiken voor de geur, je kunt echter ook bijvoorbeeld geraspte citroenschil gebruiken.

Benodigdheden:
-70 gram kokosolie (virgin, op Gaiagoods te vinden)
-150 gram rietsuiker (op Gaiagoods te vinden)
-2 eetlepels grof zeezout (op Gaiagoods te vinden)
-voor de geur gebruik je 1 eetlepel geraspte citroenschil of ongeveer 20 druppels essentiële olië (op Gaiagoods te vinden)
-1 glazen potje

Stap 1
Laat de kokosolie smelten en doe deze in een schaaltje samen met de suiker.

Stap 2
Meng het geheel en voeg vervolgens het zout toe. Als laatste voeg je de geur toe, in de vorm van geurolie of geraspte citroenschil. Meng het geheel nogmaals goed en doe het in het potje.

Stap 3
Zet het potje in de koelkast, op deze manier wordt de kokosolie weer hard en neemt de scrub een vaste vorm aan. Roer na een kwartier nog even goed in het potje, dit zorgt ervoor dat de olie niet scheidt van de rest van de ingrediënten. Indien nodig herhaal je dit nogmaals na een kwartier.

Wanneer de scrub is uitgehard, is deze klaar voor gebruik. Bewaar de scrub bij kamertemperatuur en gebruik eventueel een lepeltje om de scub uit het potje te halen.

nl_NL Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Yakso – kokosolie extra vierge 320ml bio
Biologisch geproduceerd
Plasticvrij verpakt
Deze extra virgin kokosolie wordt koudgeperst uit vruchtvlees van kokosnoten. Door deze methode blijven voedingswaarden, smaak en geur nog lekker behouden.
5,99
Max:
Min: 1
Step: 1
Deze rietsuiker is duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. Deze rietsuiker is uitermate geschikt om waterkefirdrank mee te maken. De waterkefirkorrels zijn namelijk dol op deze rietsuiker, gezien er geen pesticiden of andere chemische middelen in…
Lees meer (+)
Deze rietsuiker is duurzaam geproduceerd, zonder gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. Deze rietsuiker is uitermate geschikt om waterkefirdrank mee te maken. De waterkefirkorrels zijn namelijk dol op deze rietsuiker, gezien er geen pesticiden of andere chemische middelen in zitten. Uiteraard is ook deze rietsuiker plasticvrij verpakt, in een papieren zak.
Lees minder (-)
1,79
Max: 16
Min: 1
Step: 1
Keltisch zeezout komt uit de Guerandestreek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout is het zout zoals Moeder Aarde het voor ons heeft bedoeld, en dat proef je! Het Keltisch zeezout wordt niet geraffineerd en behoudt daardoor haar perfect mooie smaak met…
Lees meer (+)
Keltisch zeezout komt uit de Guerandestreek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout is het zout zoals Moeder Aarde het voor ons heeft bedoeld, en dat proef je! Het Keltisch zeezout wordt niet geraffineerd en behoudt daardoor haar perfect mooie smaak met een subliem zacht karakter. Dit Keltisch zeezout is nog verpakt in plastic en wordt vervangen met een plasticvrije variant zodra die te krijgen is.
Lees minder (-)
2,28
Max:
Min: 1
Step: 1